Don Pedro et son gramophone

mister magpie collage

single recordplayer dj-furniture designed and fabricated by Good Morning Mister Magpie (J.G. Schoneveld)

Don Pedro et son gramophone means: adding authenticity and exclusivity to your (musical) event. With his unique mid-century style dj-booth and authentic outfit he is your eminent vintage vinyl dj

Don Pedro et son gramophone

vintage dj-set, strictly vinyl, accesory outfit and entourage
(20’s) – 30’s – 40’s – 50’s – 60’s – (70’s)

Don Pedro means: good music, pleasant ambience, a decent volume, a good balance between nostalgia and cool, between relaxed and energy. Don Pedro means: dancing not required, but try to sit still…!

• swing (& modern jazz; blue note, bop, souljazz)

• blues, gospel, rhythm&blues

• rock `n roll, rockabilly, surf

• (northern) soul, funk, popcorn, beat

• latin (60’s & 70’s caribbean music: cuban, calypso, mambo, cumbia, early salsa, jamaïcan ska)

• afro (west-afrikaanse rumba, calypso, afrofunk, afrobeat, highlife, ethiojazz)

• dance styles: lindyhop (jazz dance, charleston, swing), twist, jive, cha-cha-cha, salsa & more

Don Pedro means all inclusive, you don’t have to worry about anything. including a good sound system fit for most occasions. Only for bigger venues i recommend hiring a proper sound system.

oude luxor jubileum

Don Pedro in the Foyer at Oude Luxor (theatre), Rotterdam

Chamber of Commerce (Rotterdam): 59619198

hire Don Pedro

Terms & Conditions (in Dutch)


reviews (in Dutch):


Recensies
(o.a. geplaatst door klanten op de martkplaats-advertentie)

Vette oude swingende muziek
Wij vierden ons samen-100-feest. En omdat dat bijzonder is, hadden we een bijzondere DJ gezocht. Die vonden wij in Don Pedro. Hij heeft een bijzondere vinylcollectie, met passie en kennis samengesteld. Wij vroegen om vette oude swingende muziek die niet doorsnee is. Dat heeft hij ook. Het werd een topfeest. En daar had Don Pedro een belangrijk aandeel in. Hij creëerde een gezellige en feestelijke sfeer, vanaf begin tot eind, en kreeg mensen aan het dansen die dat anders laten. Don Pedro is sowieso een fijne gast die je op je feest er gewoon bij wilt hebben.
Arjen & Silke, 13 okt 2018

Het optreden van Don Pedro droeg significant bij aan de gezellige sfeer
Don Pedro , Peter, kwamen we tegen op internet toen we op zoek waren naar een DJ, bij voorkeur met grammofoonplaten uit de jaren 40 t/m 60-70. Het feestje is zeer succesvol geworden, mede door de buitengewoon prettige muziek die hij speelde, reagerend ook op wat de mensen wilden horen. Je kon er gezellig bij praten maar ook heel gezellig op dansen, wat dan ook veelvuldig gebeurde. Eigenlijk swingen, want het was swingende muziek.
Om een lang verhaal kort te maken, we waren buitengewoon tevreden over hem, want zijn optreden droeg significant bij aan de gezellige sfeer.
Wim, Hoofddorp, 23 sept 2018

Plaatjes draaien op bruiloft in Puttershoek
Geplaatst door jmintveld op 15 mei ’17 | 4 jaar actief op Marktplaats
Echt een geweldige sfeermaker! Aan het begin van de avond rustig op de achtergrond, zorgend voor extra gezelligheid. En naarmate de avond vorderde werd het een mooi feest! Precies wat we wilden!!
Merel & Maarten

DJ Don Pedro bij opening nieuwe showroom in Hengelo
Op aanraden van een collega die DJ Don Pedro heeft horen draaien bij een opening van een kledingwinkel in midden en hoog segment.
Wij hebben DJ Don Pedro ingehuurd tijdens de opening van onze nieuwe autoshowroom.
Geweldig, professioneel gedraaid met vinyl, passende muziek en zelfs de vinylkraakjes waren te horen, passende kledij.. alles paste in stijl.
Een volgende keer zeker weer
Patricia, Munsterhuis, 1 sept 2016

Don Pedro draait op onze bruiloft in Wassenaar
Geplaatst door M op 23 aug. ’16 | 1 jaar actief op Marktplaats
Hartelijk dank voor je mooie performance op onze trouwdag 18 augustus jl. Het zorgde voor de juiste sfeer, bijna iedereen op de dansvloer en we hebben er veel complimenten over gekregen. Klasse!

Bruiloft in Rotterdam
Geplaatst door Tim Hendriks op 23 dec. ’15 | 2 jaar actief op Marktplaats
Met DJ mousique werd het een mooi avondfeest op onze bruiloft. Zorgde voor een ontspannen en gezellige sfeer en heerlijke muziek. Ook het afstemmen van te voren verliep prettig. Zeker een aanrader!

Funkylicious in Oirschot
Geplaatst door Jana S. op 30 sept. ’15 | 1,5 jaar actief op Marktplaats
Precies wat we voor onze bruiloft wilden: plaatjes met kraakjes, spelen met de sound van toen, een enthousiaste muziekliefhebber met een super professionele attitude en gevoel voor het moment, authentieke sfeer en een originele set-up die perfekt in onze vintage locatie heeft gepast.
DJ Mousique, heel erg bedankt voor de funky avond, wij en onze gasten hebben echt van genoten!
Tot straks op een van je optreden!

dj mousique receptie in Delft
Geplaatst door hanigna op 20 apr. ’14 | 4½ jaar actief op Marktplaats
een receptie voor mijn jubileum bij het het bedrijf veranderde van een “verplichte zit” in een bruisende borrel waar nu nog over nagepraat wordt. Hoe dit kwam? De vinyl keuze, entourage kortom de aanwezigheid van dj mousique maakte het hele plaatje compleet. erg belangrijk bij een receptie is dat mensen met elkaar kunnen praten en elkaar ontmoeten zonder boven de muziek(vaak muzak) te moeten uitschreeuwen. Dj mousique raakt precies de juiste snaar!

One thought on “Don Pedro et son gramophone

  1. een receptie voor mijn jubileum bij het het bedrijf veranderde van een “verplichte zit” in een bruisende borrel waar nu nog over nagepraat wordt. Hoe dit kwam? De vinyl keuze, entourage kortom de aanwezigheid van dj mousique maakte het hele plaatje compleet. erg belangrijk bij een receptie is dat mensen met elkaar kunnen praten en elkaar ontmoeten zonder boven de muziek(vaak muzak) te moeten uitschreeuwen. Dj mousique raakt precies de juiste snaar! groet Han

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s